Upper Room
Andre Rieu concerten op het Vrijthof

Andre
Rieu
Vrijthof
Maastricht
2024

Book now

KAARTEN UITVERKOCHT!

De tickets voor de Andre Rieu concerten van 2024 zijn uitverkocht!

De zomer van 2024 wordt een groot feest! André Rieu en zijn wereldberoemde Johann Strauss orkest staan voor de 18e keer op het Vrijthof in Maastricht. Gedurende de maand juli zal het gehele plein omgetoverd worden tot een indrukwekkend openluchttheater, waarbij André Rieu de show steelt met zijn populaire concertreeks.
Het terras van Luster maakt onderdeel uit van dit prachtige openluchttheater. Voor elk concert bieden wij daarom een terrasarrangement aan waarbij een luxe 3-gangen diner wordt geserveerd. Gezien onze ligging heeft u perfect zicht op de schermen & het podium. Bij slecht weer tijdens het diner wordt u voorzien van poncho’s. Desalniettemin doen wij ons uiterste best om goed weer te bestellen!

Tickets

 • € 139,50 per persoon (incl. administratie kosten)
 • Inclusief een zitplaats op ons terras.
 • Inclusief 3-gangen diner.
 • Exclusief drank.

Het is niet meer mogelijk om tickets te bestellen via het contactformulier. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en de vervolgstappen om de reservering definitief te maken. Mocht u voor meer dan 8 tickets willen reserveren, kunt u een verzoek indienen via rieu@luster.nl. Gelieve geen dubbele reserveringen te maken.

Voor specifieke vragen over André Rieu concerten, gelieve te mailen naar rieu@luster.nl.  Uw mail wordt binnen 48 uur in behandeling genomen. Gelieve niet te bellen naar ons restaurant! Vragen worden enkel per mail beantwoord.

Reglement:

 • Geen honden toegestaan;
 • Geen individuele rekeningen binnen één gezelschap;
Andre Rieu concerten Vrijthof Maastricht
Andre Rieu concerten Vrijthof Maastricht
Andre Rieu concerten Vrijthof Maastricht
Andre Rieu concerten op het Vrijthof in Maastricht

Reserveer uw tickets

  Aantal tickets

  Datum

  Verzendoptie